ورود به صنعت ساختمان سازی
ورود به صنعت ساختمان سازی میتواند حرکتی موفقیت آمیز باشد یا به یک تراژدی تبدیل شود. حال سوال این است که چگونه میتوان موفق بود و از شکست دوری کرد؟ جواب بسیار روشن است، با رعایت کردن پیش نیازها!
مانند حوزههای دیگر کسب و کار، صنعت ساختمان سازی نیز یک سری پیش نیاز دارد. به این معنی که برای حضور و فعالیت در این صنعت باید آماده شوید. این آمادگی باید در موضوعات مختلفی شکل بگیرد که ما در این مقاله به آنها پرداختهایم. اگر شما هم قصد ورود به صنعت ساختمان سازی را دارید حتما با ما همراه شوید.
همچنین بخوانید : مشارکت در ساخت
ویدئو مقاله
میتوانید مقاله را از زبان دکتر مهدی خداوردی بشنوید.
مهارت و تجربه
اولین مورد که به نظر من مهمترین و موثرترین پارامتر هم است، داشتن مهارت و تجربه است. باز هم مثل حوزههای دیگر کسب و کار، لازمه موفقیت در ساختمان سازی نیز مهارت انجام و تجربه اجرای کار ساخت است. به این معنی که شما باید با الفبای کار ساختمان سازی و مراحل آن آشنا و توانایی انجام آن را داشته باشید. به این منظور هم باید مطالعه کنید و آموزش ببینید و هم به صورت عملی، اجرا کنید. سابقه حضور در فرآیند اجرای یک پروژه ساخت بسیار مهم و موثر است زیرا که تجربه رویارویی با چالشها و نحوه عبور از آنها بسیار برای کسی که در صنعت ساخت و ساز فعالیت میکند ضروری است.
منابع مالی
مانند خودرو که برای حرکت به بنزین و گاز نیاز دارد، یک پروژه نیز برای حرکت به سمت جلو و اجرا نیازمند منابع مالی است. از قدم اول که خرید و تهیه زمین است تا قدمهای بعدی که هزینه تامین مصالح، نیروی کار و پیمانکار برای ساخت است، در هر مرحله به منبع مالی نیاز دارید. بنابراین منبع مالی یکی از موارد مهمی است که باید قبل از شروع به کار به آن فکر کرده باشید و برای آن برنامه داشته باشید. باید بدانید که چگونه سرمایه و هزینههای پروژه تامین خواهد شد. این منبع میتواند به صورت اعتباری یا نقدی باشد که در مقالات آینده به آن خواهیم پرداخت.
همچنین بخوانید : راه های تامین منابع مالی در ساختمان سازی
علم و دانش
پیشتر در مقاله دانش و علم ساختمان سازی در مورد مهارت در ساختمان سازی و لزوم تسلط به چگونگی انجام کار صحبت کردیم که حالت کلیتری داشت اما این مورد به صورت مشخص در مورد علم و دانش مورد نیاز برای طراحی و ساخت است. حال چگونه میتوان این پیش نیاز را رعایت کرد؟ برای این منظور دو حالت وجود دارد. حالت اول این است که خود شما مهندس عمران هستید، تحصیلات آکادمیک در این زمینه و علم و دانش لازم برای طراحی و ساخت یک ساختمان را دارید. در این حالت با تکیه بر دانش خود میتوانید مسئولیت طراحی و ساخت یک سازه را بپذیرید. حالت دوم زمانی است که شما با یک مهندس عمران همکاری میکنید. یعنی لزوماً نیازی نیست که خود شما مهندس عمران باشید شما از علم و دانش یک مهندس عمران استفاده میکنید و در قبال آن هزینه خدمات او را میپردازید.
این سه مورد پیش نیازهای اساسی ورود به صنعت ساختمان سازی محسوب میشوند که تسلط داشتن، برنامه ریزی و آمادگی افراد در این موارد باعث میشد تا مسیر درستی را طی کنند و با چالشهای کمتری مواجه شوند.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
1 دیدگاه
اولین کسی باشید که در مورد این مطلب اظهار نظر می کند.