نکات کلیدی در شراکت
اگر قصد شراکت دارید لازم است تا قبل از هر کاری ابتدا با نکات کلیدی در شراکت آشنا شوید. در این پست این نکات را با شما به اشتراک خواهم گذاشت.
درصد شراکت نامطلوب
درصد شراکت یکی از عوامل بسیار مهم در موفقیت یا شکست یک همکاری و شراکت است. شراکتی که 50 به 50 باشد شراکت خوبی نیست و مانند درختی است که محصول نمیدهد. البته ممکن است در مواردی این نوع شراکت موفقیت آمیز باشد اما به صورت کلی ایده آل نیست. شاید بپرسید چرا؟ بگذارید در ادامه پاسخ به این سوال را با درصد مطلوب شراکت و یک مثال ساده برای شما بگویم.
شراکت قالب
اگر در یک شراکت درصد به صورت 10 به 90 یا 30 به 70 و امثالهم باشد و یک طرف شراکت سهم بیشتری داشته باشد، شراکت قالب است. وقتی در یک شراکت سهم یک نفر برتر باشد باعث جلوگیری از چالشها و مشکلات میشود و این از نکات کلیدی در شراکت است. فردی رزمی کار با آمادگی جسمانی بالا و فردی با اندامی ضعیف و آمادگی جسمانی بسیار پایین را در نظر بگیرید. این دو فرد هیچگاه وارد دعوای فیزیکی با هم نمیشوند چون با یک نگاه میتوانند بفهمند که در سطح یکدیگر نیستند و دعوای فیزیکی چه نتیجهای خواهد داشت.
در واقع وقتی دو نفر شراکتی با درصد برابر داشته باشند به این دلیل که قدرت یکسانی در تصمیمات دارند ممکن است ساعتها در مورد موضوعات مختلف با هم بحث کنند. در یک رینگ مبارزه بوکس وقتی هر دو مبارز قدرت یکسانی دارند، مبارزه طولانیتر خواهد بود. اما اگر یک طرف مبارزه قدرت بیشتری داشته باشد مسابقه سریعتر به نتیجه خواهد رسید.
دخالت فردی خارج از شراکت
از دیگر نکات کلیدی در شراکت این است که نباید هیچ گاه اجازه دهید فردی بین شما و شریکتان قرار بگیرد. برای مثال ممکن است فردی در مورد رفتار شریکم چیزی به من بگوید که این موضوع ذهن من را آشفته کند و نگاهم به شریکم را تغییر دهد. بنابراین هر وقت کسی چیزی در مورد شریک شما گفت همان لحظه موضوع را پیگیری و حل کنید. برای مثال اگر گفتند که شریک شما گفته نباید در این محل پارک کنید همان لحظه تماس بگیرید و ببینید این موضوع صحت دارد یا ندارد.
قرار ملاقات با شریک
از دیگر مواردی که در مبحث نکات کلیدی در شراکت باید به آن اشاره کرد دیدار طرفین شراکت است. ممکن است در شراکت طرفین ساکن یک شهر نباشند و یا فاصله مکانی زیادی با یکدیگر داشته باشند. در همچین شراکتی با توجه به ابعاد و اندازه شراکت باید به طور ثابت قرار ملاقات با شریکمان داشته باشیم. لازم نیست این قرار ملاقات حتماً در محل موضوع شراکت باشد و میتوان در رستوران ملاقات کرد. نکته مهم این است که حتماً این ملاقات به صورت مرتب شکل بگیرد. حال با توجه با اندازه شراکت هفتهای یک بار، ماهی یک بار یا دو ماه یک بار میتوان قرار ملاقات را تنظیم کرد. نباید دیدار با شریک به صفر برسد زیرا این موضوع خطر بروز سوء تفاهم و چالش را افزایش میدهد.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
1 دیدگاه
اولین کسی باشید که در مورد این مطلب اظهار نظر می کند.