تجهیزات مازاد در انتهای پروژه
یکی از معضلاتی که برای سازنده وجود دارد تجهیزات مازاد در انتهای پروژه است. وسایل و ابزاری که در ساخت و ساز از آنها استفاده میشود در صورتی که پروژه دیگری نداشته باشیم، پس از اتمام کار بیاستفاده میمانند. تخته، بشکه بنایی، بالابر و ابزار آلات دیگر از جمله این تجهیزات هستند. این که باید با این تجهیزات چه کرد دغدغه بسیاری از سازندگان است. در این پست سعی کردهام تا با توجه به تجربهای که از 20 پروژه ساختمان سازی به دست آوردهام، این دغدغه را رفع کنم.
اشتباه رایج سازندگان در مورد تجهیزات مازاد در انتهای پروژه
بسیاری از سازندگان پس از اتمام ساخت، وسایل و تجهیزات مازاد را در محلی انبار میکنند. گاهی تا شروع پروژه بعدی سالها وقفه میفتد و مجبور هستند تا مدام این وسایل را از انباری به انبار دیگر جا به جا کنند. این روش بسیار طاقت فرسا و هزینه بر است و از این رو راه حل مناسبی محسوب نمیشود.
انتقال تجهیزات مازاد به ساختمان جدید
اولین حالت زمانی است که شما ساخت ساختمان دیگری را شروع کردهاید. در این صورت دوباره به این وسایل در پروژه جدید نیاز پیدا خواهید کرد. باید هنگامی که ساختمان فعلی در مرحله 80 تا 90 درصد است تجهیزات مازاد در انتهای پروژه را به پروژه جدید منتقل کنید. یعنی تا زمانی که پروژه فعال است و در مراحل انتهایی است، این وسایل اضافی را انتقال بدهید.
فروش تجهیزات مازاد در انتهای پروژه
حالت بعدی زمانی است که شما پروژه ساخت دیگری ندارید و یا تا شروع پروژه بعدی زمان زیادی مانده است. در این صورت بهترین گزینه فروش تجهیزات مازاد در انتهای پروژه است. وقتی این ابزار و وسایل اضافی را بفروشید دیگر نیازی به تهیه انبار و انبار کردن آنها نیست.
تجهیزات مازاد را به چه کسی بفروشیم؟
حال که مشخص شد در صورت نداشتن پروژه جدید باید وسایل مازاد را به فروش برسانیم، حتما برایتان سوال پیش آمده که این ابزار را به چه کسی بفروشیم؟
برای این منظور، افرادی هستند که تخصصشان خرید ضایعات است. کافی است با یکی از این افراد هماهنگ کنید تا به محل پروژه شما بیاید و تمام تجهیزات مازاد را به صورت یکجا از شما بخرد. به همین راحتی معضل ابزار مازاد حل خواهد شد.
قیمت تجهیزات مازاد در انتهای پروژه
افرادی که خرید ضایعات انجام میدهند، وسایل و تجهیزات اضافی را از شما 60 درصد قیمت میخرند. ممکن است فکر کنید که این قیمت شما را متضرر خواهد کرد اما هزینه انبار و نگهداری این وسایل خیلی بیشتر از 40 درصدی است که در این فروش ضرر میکنید. پس بهتر است تا ابزار اضافی را با این قیمت به فروش برسانید تا اینکه بخواهید محلی را برای انبار کردن این تجهیزات فراهم کنید.
با توجه به شرایط پروژه و برنامه کاری خود یکی از این دو روش را برای مدیریت تجهیزات مازاد انتخاب کنید. انبار کردن ابزار اضافی در نهایت به ضرر سازنده خواهد شد چرا که به دغدغههای او و هزینههای پروژه اضافه خواهد کرد.
از اینکه نظرات و تجربههای خود را از طریق نظرات با ما به اشتراک میگذارید از شما ممنونیم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.