معایب پیمانکاران تخریب
مرحله تخریب در روند ساخت پروژه توسط یک سری مجموعه تخریب انجام میشود و در این مقاله قصد داریم معایب پیمانکاران تخریب و نحوه مدیریت شرایط را با هم بررسی کنیم.
چگونگی انجام عملیات تخریب
در ابتدای پروژه بعد از تجهیز، عملیات تخریب ملک قدیمی آغاز میشود. برای انجام این کار یک سری مجموعه وجود دارند که به صورت تخصصی کار تخریب ملکهای قدیمی را انجام میدهند. این مجموعهها در کنار انجام عملیات تخریب، ضایعات به دست آمده از تخریب ملک را نیز خریداری میکنند. به این صورت که با سازنده جهت تخریب و خرید آهن آلات و ضایعات مثل در، پنجره، تیر آهن و میلگرد قرارداد همکاری میبندند.
ایراد کار و معایب پیمانکاران تخریب
وقتی با پیمانکاران تخریب قرارداد میبندیم، بعد از تخریب ضایعات را برای ما جدا میکنند و تا اینجای کار مشکل و چالشی وجود ندارد. معایب پیمانکاران تخریب از جایی شروع میشود که یک پولی مازاد به سازنده میدهند که ضایعات را بردارند ولی در مقابل تخریبی غیر اصولی انجام میدهد. در این حالت پیمانکار تمام آهن آلات ساختمان و در و پنجرهها را به هر روش ممکن از ساختمان جدا میکند و تخریب غیر استاندارد و نیمه کاره انجام میشود.
در نهایت شما ساختمانی که به صورت نامتوازن تخریب شده است و شرایطی خطرناک دارد تحویل میگیرید. این موضوع دردسری در روند اجرای پروژه خواهد بود و از معایب پیمانکاران تخریب محسوب میشود. حال راه حل پیشگیری از وقوع چنین شرایطی چیست؟ در ادامه چند مورد از نکاتی که به سازنده در این راستا کمک خواهد کرد را بررسی میکنیم.
دریافت کامل مبلغ از پیمانکاران تخریب
پیمانکاران تخریب مبلغی را در مقابل ضایعات و آهن آلات به سازنده پیشنهاد میدهند. مبلغی را که برای تحویل ضایعات به پیمانکار تخریب، با او توافق کردهاید را در همان ابتدای همکاری به طور کامل دریافت کنید.
عقد قرارداد با پیمانکاران تخریب
به منظور همکاری و سپردن کار تخریب ساختمان خود به پیمانکار مورد نظر، حتما با او قرارداد امضا کنید. این قرارداد را حتما خودتان تنظیم کنید و مسئولیتها و تعهدات پیمانکار تخریب را به همراه زمان در آن مشخص کنید. تمام مواردی که در مقاله ارکان قرارداد به آن پرداختیم را در قرارداد رعایت کنید.
عدم تحویل ضایعات به پیمانکار قبل از تخریب کامل
پیش از کامل شدن عملیات تخریب ساختمان، به هیچ وجه به پیمانکار تخریب اجازه بردن ضایعات و آهن آلات را از سر ساختمان ندهید. منافع پیمانکار در همین ضایعات است و باعث میشود تا اهرم فشاری داشته باشید که کار تخریب کامل و بدون نقص انجام شود. در صورتی که حجم ضایعات و آهن آلات دست و پا گیر بود و مجبور به جا به جایی شدید، حداقل اجازه بردن 50 درصد از آن را ندهید.
اینها مورادی بودند که به شما کمک خواهند کرد تا کار تخریب ساختمان خود را بدون دردسر و به صورت اصولی انجام دهید و از چالشها و معایب پیمانکاران تخریب در امان بمانید.
اگر شما هم تجربه یا نکتهای در مورد تخریب ساختمان و چالشهای همکاری با پیمانکاران تخریب دارید، حتما از طریق نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.